free counters

Constructii

 Case si vile

Verbena Construct proiecteaza si construieste Case si Vile cu personalitate. Avem resursele si capacitatea sa facem fata la cerinte extrem de exigente. Experienta si profesionalismul sunt garantia ducerii la bun sfarsit a tuturor proiectelor de acest gen.

Verbena Construct este cea mai buna alegere datorita unicitatii proiectelor, preturilor practicate, respectarea termenelor de executie pe fiecare faza de constructie, respectarea intocmai a proiectului, intr-un cuvant, datorita profesionalismului dovedit. Proiectarea si executia de case si vile se face cu maxima exigenta si profesionalism.

Inca din faza de proiectare se tine cont de necesitatea de a oferii “personalitate” acestui tip de constructii. Acest tip de constructii depasesesc cu mult simpla nevoie de satisfacere a nevoilor de locuit. Acest tip de constructii vorbesc despre proprietarul lor in timp, prin arhitectura si forma exterioara, multe dintre ele devenind emblematice in arealul unde sunt construite devenind in timp model de inspiratie pentru arhitecti si cladiri de refeterinta pentru o anumita categorie sociala. Spatiile de la interior sunt ample, cu arii si volume mari, atent finisate, cu o arhitectura si decoruri specifice.

Vila are in plus spatii cu destinatie speciala, sala de bal, biblioteca, sali amenajate special pentru petreceea timpului liber. Dormitoarele au fiecare, baie proprie, dressing room, terasa, balcon, cu suprafata vitrata mare. Bucataria este un spatiu special amenajat cu dotari de exceptie si amplasare de exceptie. Nu lipsesc garajele, pivnita, crama, mansarda sau gradina suspendata, care in ultima vreme datorita materialelor moderne de constructie se transforma in sera si spatiu de relaxare sau promenada pe timpul anotimpului rece.

Case si Vile – Este un domeniu cu care ne face o reala placere sa colaboram tocmai datorita unicitatii proiectului care ne permite sa evadam din rutina zilnica.

Nu de putine ori folosim elemente de compartimentare si spatii vitrate specifice constructiilor de tip vila, la case simple, pentru a le oferii personalitate si eleganta.